CCE Sant Lluís – San Carlos, Lliga Juvenil.

5 febrero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

El CCE Sant Lluís va caure derrotat per la mínima (2-1) a San Carlos dins de la sisena jornada de Lliga Juvenil. Amb aquest marcador, els blaus continuen molt a prop de la zona d’ascens, ara a cinc punts dels de San CarlOs, líders de la categoria, encara que amb un partit menys per als de Noval. El seu bon començament de lliga es tradueix en tres victòries en cinc partits jugats per un total de nou punts a la classificació.

L’equip dirigit per Elias Noval ha perdut una gran oportunitat de puntuar. El lluisser Adria Fortuny obria el marcador a la contra al minut quatre, després d’aprofitar el rebot d’un baló dividit entre Damia Vinent i un davanter local que deixar a Fortuny davant Chorfi batent de fort tret, es portavan només quatre minuts de joc

En un partit on el futbol brilla per la seva absència, la necessitat de victòria dels dos equips deixa el control de l’esfèric per a ningú. Tots dos equips van anar avançant en la trobada amb una alta intensitat que en ocasions feia a saltar espurnes entre els pupils de Kike Romero i Elias Noval. 

La gran actitud dels de Ses Canaletes demostrava que eren plenament conscients de la importància de treure un resultat positiu de la seva visita a Maó, però a la vora del descans i en dues jugades pràcticament consecutives, els locals van aconseguir capgirar el marcador amb tota la segona part per davant.

Amb el 2-1 a favor dels locals es passa a una segona meitat encara molt més intensa que la primera, però, a mesura que anava pujant aquest nivell d’intensitat en el partit desapareixia encara més el poc futbol que van brindar els dos equips. Els de Noval van empenya amb mes criteri que els de Romero que s’encomanaven a les jugades individuals dels seus dos foranis, Omar i Musa, que posaven en alguns compromisos els aguerrits defensors visitants.

No obstant això, va poder passar de tot en els últims quaranta-cinc minuts, un remate de cap desprestigio d’una falta frontal rematada per Damia al travesser va poder ser l’empat, poc després, i en una acció pràcticament idèntica, de nou Damia va tornar a enviar el esfèric a la fusta de la meta de Chorfi per rebutjar posteriorment la defensa local.

A la contra va poder sentenciar el local Musa, però la gran intervenció de Llorenç en un mà a mà del davanter local acaba per donar més emoció si cap al final del partit. Els canvis de tots dos equips van fer mantenir la intensitat de tot el matx, però al final, els de Kike Romero van deixar els tres punts a San Carlos per desesperació visitant que va veure com va perdre una gran oportunitat de donar un cop sobre la taula en aquesta Lliga Juvenil que tendra emoció  per etiquetar al campió.

El CCE Sant Lluís jugarà el pròxim partit de la lliga el dissabte 11 febrer a les 17:00 hores a Ses Canaletes davant el CE Alaior, un altre partit complicat per als de Noval que volen seguir vius i que no han dit la seva última paraula.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com