Amengual es manté com a co-líder del Premi Muntanya

14 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Campos_Amengual_Muntanya_2017

Campos_Amengual_Muntanya_2017

Tomeu Amengual manté el co-lideratge a la classificació general del Premi Muntanya després de la segona etapa de la Challenge de Primavera disputada ahir a la localitat de Campos. El Màster 40 del Club Ciclista Lloret conserva intactes les seves opcions de lluitar pel maillot de millor escalador de la cursa a les dues properes i decisives etapes.

La secció de ciclisme va sortir amb l’objectiu de protegir les aspiracions d’Amengual. Malgrat els moviments inicials, el pilot va arribar agrupat a l’ascensió al Coll dels Presos, de tercera categoria, al Km 18. Tomeu va ficar-se a la lluita pels punts però va quedar-se sense premi, a la quarta posició. A la resta del recorregut, sense cap dificultat en el perfil, els ciclistes de l’entitat varen estar presents als nombrosos atacs, encara que cap va aconseguir una diferència superior als 30 segons. A l’arribada a Campos, Cresí va creuar la meta a la posició 17, seguit de la resta de l’equip dintre del pilot principal.

Club Ciclista Lloret

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com