L’Ajuntament de Capdepera presenta el primer torneig de futbol sala Capdepera Activa

3 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Sala
.

.

El proper dimecres dia 5 el poliesportiu de Capdepera acollirà el primer torneig de futbol sala Capdepera Activa amb el Palma Futsal i la selecció balear de futbol sala.

Aquest matí s’ha presentat el torneig al THB El Cid Hotels amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard; el president del Palma Futsal, Miquel Jaume; i el director esportiu del Palma Futsal, José Tirado.

A l’acte, Fernández ha agrait al Palma Futsal i a la Federació de Futbol la seva implicació amb el poble de Capdepera i amb el projecte Capdepera Activa.

Per la seva banda, la FFIB i el Palma Futsal han agraït al consistori gabellí la implicació amb l’esport en general i amb el futbol sala en particular, així com també l’esforç realitzat perquè l’esport arribi a totes les franges d’edat.

Capdepera Activa

Cal recordar que l’Ajuntament de Capdepera va iniciar l’any passat el projecte Capdepera Activa, una iniciativa que vol inculcar hàbits de vida saludable a tots els col·lectius del municipi. Des de que el projecte es va presentar, s’han realitzat activitats esportives de tot tipus i per a totes les edats: gimnàstica per a persones majors, esports per als joves, diades per als més petits, excursions per a tota la família… així com xerrades de nutrició o punts d’informació de salud.

Aquest cap de setmana tendrà lloc la segona fira de l’esport i la gala de l’esport gabellí, amb la qual es conclourà un mes dedicat a l’esport i a la salud.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com