Fundació per a l’Esport Balear

7 agosto 2017 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes
aulari del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears

Aulari del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears

Volem fer arribar a tots els esportistes i aficionats l’actualitat esportiva més rellevant de les nostres illes

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports publica la licitació de l’avantprojecte, del projecte bàsic i d’execució del futur aulari del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears

 

La millora de les instal·lacions acadèmiques del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears era un deute pendent per realitzar i una prioritat de la Conselleria.
L’IES del CTEIB, acull els estudiants que s’estan formant en els programes de tecnificació esportiva, gestionats per la Fundació per a l’Esport Balear.

Aquest nou centre educatiu permetrà facilitar als alumnes esportistes del CTEIB que puguin compatibilitzar millor l’activitat esportiva amb l’acadèmica.

Està previst que les obres s’iniciïn dins el 2018.

En el curs 2016-2017 a l’IES CTEIB hi han estudiat un total de 367 alumnes (79 d’ESO, 93 de Batxillerat, 84 de cicles formatius de FP i 111 d’ensenyaments esportius de Règim Especial) i té una plantilla de 38 persones, entre professorat i personal de direcció i suport.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com