Cort acull la presentació del 42è Trofeu Ciutat de Palma de Futbol

10 agosto 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Torneos
Presentació Trofeu Ciutat de Palma de Futbol 2017

Presentació Trofeu Ciutat de Palma de Futbol 2017

Cort acull la presentació del 42è Trofeu Ciutat de Palma de Futbol

Antoni Noguera: “L’Ajuntament també vol remar per a aconseguir que l’ascens sigui una realitat, aquesta temporada ha d’esser la darrera que estiguem a segona B”

 Susanna Moll: “És un trofeu molt consolidat a Ciutat, que enguany celebra la seva quaranta-dosena edició”

 Maheta Molango: “Aquest és un trofeu que per nosaltres representa molt, és la posada de llarg de l’equip davant l’afició, així que és un moment molt especial”

 Palma, 10 d’agost 2017. Avui matí ha tingut lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Palma la presentació del 42è Trofeu Ciutat de Palma de Futbol, que disputaran el RCD Mallorca i el Sevilla Atlético el proper dia 12 d’agost a l’Estadi Son Moix.

A l’acte han intervingut el batle de Palma, Antoni Noguera; la regidora d’Educació i Esports; Susanna Moll, i el conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango. A la presentació hi han assistit també el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, i Miguel Miralles, president de Roc Hotels, patrocinador de l’esdeveniment.

Noguera ha destacat el suport institucional de l’Ajuntament de Palma que “també vol remar per a aconseguir que l’ascens sigui una realitat, aquesta temporada ha d’esser la darrera que estiguem a segona B” també ha explicat que des de l’Ajuntament “tenim un repte pendent, que és el del Lluís Sitjar, la nostra obligació és posar totes les forces perquè s’arregli”

 El Trofeu Ciutat de Palma és un trofeu tradicional d’estiu que es du a terme des de l’any 1969, és un dels més antics que es duen a terme a Palma i que manté la tradició i l’essència mallorquinista. En aquest sentit, Moll ha destacat que és “un trofeu molt consolidat a Ciutat, que enguany celebra la seva quaranta-dosena edició”.

Molango ha agraït el suport de l’Ajuntament i del seu patrocinador principal, Roc Hotels,  i ha assenyalat que “Aquest és un trofeu que per nosaltres representa molt, és la posada de llarg de l’equip davant l’afició, així que és un moment molt important i especial”.

Mitja hora abans del partit, a les 18.30 h, el Reial Mallorca farà la presentació oficial del seu equip davant l’afició a l’Estadi de Son Moix. Per a la nova temporada el Club presentarà fins a dotze cares noves, entre ells Marc Pedraza, fill del mític capità mallorquinista Ángel Pedraza, Xisco Campos i Abdón Prats, dos jugadors formats al planter vermelló, uns fitxatges que el batle de Palma ha lloat i que ajudaran a “reivindicar l’esperit que va fer pujar al Mallorca de segona a primera divisió” amb Pedraza al capdavant.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com