Prometedor inici de temporada a Palma del CN Ciutadell

28 agosto 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Arenal

Arenal

Destacat paper dels regatistes de Làser i Optimist del Club Nàutic Ciutadella en el tradicional Gran Dia de la Vela celebrat a s’Arenal de Palma de Mallorca. Una fita en la que enguany el CN Ciutadella hi
ha participat amb una xifra rècord de més de 20 esportistes.
En Làser es van trobar a Mallorca els millors regatistes de les Illes Balears, acabant Es Nàutic amb un bon pronòstic pel pròxim Campionat  de Balears. Jordi Torres i David Ponsetí van acabar en les bones
posicions 4 i 5 a la general el que pronostica que almenys el CNC pot  tenir dos representants dins l’equip balear. L’altra ciutadellenc que va demostrar estar prop dels cinc millors va ser José Maria de Sintas,
que va quedar quart 4 a una competició que fan per eliminitòries el  primer dia.

Arenal

Arenal

En Optimist, al regatista del CN Ciutadella Borja Torres li va mancar un poc de fortuna i va tenir dos desqualificats que el van relegar a  competir al Grup Plata però es va agafar la revenja, fent tot primers
de Plata. Toni Mesquida va arreplegar trofeu de cinquè lloc de la seva categoria mentre que el seu company del Moll de la Trona Frances Sosa era el millor de Menorca dins la general.
Pel col·lectiu del CN Ciutadella que prepara el veterà Antoni Mascaró la del Gran Dia de la Vela ha estat una regata entrenament per despertar de l’aturada de l’estiu. Ara començaran campionat Làser de
Balears el dia 5 de setembre a Palma de Mallorca i les classificatòries d’Optimist per entrar en el Grup Or, que comencen a Fornells dia 15 del mes que ve. Per Mascaró, a s’Arenal, «tots s’han superat», diu orgullós.

Arenal

Arenal

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com