Més de mil nins i nines participaran aquesta cap de setmana a la Copa AON Mini amb 102 equips inscrits

28 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

aaaiArriba la segona edició de la Copa AON Mini i ho fa incrementant el número d’equips inscrits i de nins i nines participants. Aquest cap de setmana arrenca la competició de pretemporada més important a les Illes pel volum de partits, jugadors i jugadores.
102 partits a 9 pavellons de tot l’arxipelag donaran el sus a la temporada de minibàsquet a Balears. La competició a Mallorca es divideix en dos grups (Or i Plata) tant a masculí com a femení i els guanyadors de cada una de les categories disputarà la Supercopa AON Mini que es farà a Llucmajor el dissabte dia 13 d’octubre.
Tant a Menorca com a les Pitiüses, els equips guanyadors a cada una de les categories (masculí i femení) disptuarà la Supercopa AON Mini.
A Mallorca participen 75 equips masculins i femenins, 15 a Menorca i 12 a les Pitiüses. En total són més de mil nins i nines a la categoria minibàsquet.
Tal com ja es va fer amb la Supercopa AON Infantil, en aquesta ocasió es podrà seguir també per TDT a través de FIBWI Live les dues finals de la Supercopa AON Mini que es disputaran a Llucmajor dia 13 de setembre.

[FAG id=261907]

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com