No fallen

1 octubre 2018 | Por RedacciĂłn | Categoria: FĂștbol, Juvenil
.

.

Debut a casa amb victĂČria holgada de l’equip juvenil, que va golejar (8-1) al CE Ferreries A i s’emportĂ  amb solvĂšncia els tres punts en el segon partit de Copa.

Els de José Ángel Moyano van ser massa rival per a un equip blaugrana que va tenir les seves opcions fins al minut 36, al que es va arribar amb el resultat inicial i poc després del descans amb la pena màxima a favor dels de Toni Martinez que va anotar Pere Allés en el minut 50 per posar el 3-1.

Si ja de per si mateix els locals estaven sent millors durant el primer tram del partit, no va ser fins al minut 37 quan aquest diferĂšncia es va plasmar sobre l’electrĂČnic. Del tant inicial de Coloma (1-0, Min.37.) fins al descans, va haver-hi 10 minuts d’assetjament i enderrocament per part blue. En el 40, un centre des del costat dret de Najera era rematat de cap per Alex Coll al fons de les malles per posar el 2-0. Ja amb el temps extra esgotant-se, una pena mĂ xima transformada per Coloma posava el 3-0 al intermig.

Ho van intentar els de Martinez res mĂ©s reprendre’s el partit, el comentat tant de Pere AllĂ©s li donava alguna possibilitat als visitants. No obstant aixĂČ, va aparĂšixer l’equip blue, per tancar-li qualsevol possibilitat als blaugranas i posar un resultat en el marcador, de escĂ ndol. Jaume Mora, Alex Coll i Coloma de nou, Jaume Rotger i Dani Peñato, posaven els gols perquĂš els blues es’emportessin els tres punts que els mantenen en el mĂ©s alt de la taula amb un balanç de dos partits, dues victĂČries, setze gols a favor i dos en contra. El que s’ha dit, d’escĂ ndol!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com