Loren Mesquida (CN Ciutadella) lidera el Campionat de Menorca de Raceboard

24 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
.

.

Aquest passat cap de setmana s’han celebrat, amb una dotzena de participants, dues proves més del Campionat de Menorca de Windsurf, en aigües de Fornells; i el representant del Club Nàutic Ciutadella,
Loren Mesquida, va al capdavant de la classificació en la modalitat de Raceboard.
Dissabte es duia a terme la primera de les proves de Fornells, amb vent d’E, força:6-9 nusos, aconseguint Mesquida dues primeres  posicions; al dia següent, el comodoro d’Es Nàutic, amb tres proves,  tenia vent de N, força 6-8 nusos, mostrant-se també superior, amb tres primers.
D’aquesta manera, Loren Mesquida (CN Ciutadella) mana a la classificació menorquina de Raceboard, seguit de Joan Pérez (CN Fornells), Bernat Coll (CNF) i Paco Alberto (CNF).
Pel que fa al campionat de Bic Techno, domini forneller total, sense representants del CN Ciutadella; primera va Júlia Coll i la segueixen, Lloren Palliser, Joan Arredondo, Toni López, Oriol Riera i Roger Allès.

 LOREN2

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com