Bàsquet Manacor. SETMANA GRAN PER ALS EQUIPS FEMENINS

20 noviembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Bàsquet Manacor

Bàsquet Manacor

Les júniors a una victòria de jugar l’Inter-illes

Júnior Femení Expert-Rest Antonel.La

Molinar, 28  – B. Manacor, 79.

A la primera volta el Molinar va posar molts problemes a les manacorines, així que les jugadores sortiren a pista totalment actives i això va provocar que agafessin una distància important al marcador, per acabar arrodonint un partit excel·lent. Fins d’aquí a un mes no coneixerem el desenllaç, amb l’oportunitat d’afrontar una nova lliga que fa moltes ganes a l’equip i a tot el club. Som-hi nines ho tenim aquí!

 

Les minis vencen Zona 5 a la seva pista

Mini Femení Forn Ca’n Tòfol

Zona 5,  4-  B. Manacor, 34

Gran partit de les minis de primer any a la pista de Na Capellera, on s’ha vist reflectit l’esforç i la millora ens els entrenaments d’aquestes dues darreres setmanes. Hem sabut córrer els contraatacs i hem lluitat i aconseguit rebots ofensius i defensius. En defensa ens queda molta feina a fer, però a poc a poc anam incrementant la intensitat. Enhorabona nines, continuau jugant amb aquestes ganes i felicitat!

 

Joc vistós de les infantils

Infantil Femení Creuers Illa Balear

  1. Manacor, 60 – Joventut Mariana, 31

Partit molt complet de les infantils que, tot i les lesions, van demostrar seguir escalant en la seva progressió. L’esforç i el sacrifici en defensa van permetre a l’equip gaudir també en atac d’un joc ràpid i alegre que els donà ales a l’hora d’anotar i marcar el ritme del partit.  Mentre ens recuperem de les baixes seguirem treballant per seguir creixent!

 

Mini bàsquet en estat pur

Mini Femení Sonsònia Centre Auditiu

  1. Manacor, 78 – Montuïri, 89

Inici molt igualat, amb desencert per part dels dos equips. Després d’arribar a la mitja part amb un marcador de 34-35, el Montuïri va posar la directa, amb una diferència d’11 punts. Tot i això, les manacorines van capgirar el marcador a falta de 4 minuts per al final. Tanmateix algunes accions desencertades provocaren contraatacs que varen acabar donant la victòria a l’equip rival.

 

Les infantils no abaixen els braços tot i la derrota

Infantil femení Bar s’Avinguda

  1. Manacor, 35 – Sineu, 84

Partit contra un rival superior a nosaltres en tots els aspectes. Així i tot, malgrat la derrota, cal recalcar que l’equip no van abaixar els braços en cap moment del partit i que de ben segur ens haurà servit per a ser millors jugadores. Al llarg del partit hem pogut anar comprovant coses que ja hem anat corregint i millorant i d’altres aspectes que haurem de seguir treballant al llarg de la temporada.

 

Reacció espectacular davant el líder

Cadet femení Bufete Perelló

Montuiri-Petra, 56 – B. Manacor, 48

La primera mitja part va ser competida fins que vam regalar moltes pilotes per la falta de concentració i lectura d’espais. En el tercer quart l’equip va estar totalment fora del partit, patint les incerteses dels dos primers quarts. Però el darrer quart va ser espectacular! Les jugadores es referen de l’adversitat que duien acumulada i van jugar amb velocitat, amb millora de passada i amb lectura d’espais, acabant amb la finalització a cistella. I tot això davant l’equip líder! Per tot  això aquest equip té molt de Bàsquet del qual podrem gaudir. Força nines i a pensar amb el següent partit.

 

Les més petites gaudeixen del bàsquet

Premini femení Esprit Manacor

Les preminis jugaren el segon partit de lliga amb les companyes de Montuïri. Les nines jugaren amb moltes ganes i intentaren transferir a la pista els aspectes tècnics que es treballen en els entrenaments. Al davant varen tenir un gran rival que els hi posà les coses molt difícils, però les manacorines ho varen donar tot dins la pista per tal de fer-ho el millor possible i gaudir al màxim! Un gran partit per aprendre i per seguir gaudint del nostre esport!

[FAG id=264299]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com