PRIMERA PROVA NACIONAL PELS MÉS JOVES DE FÍSICS

18 enero 2019 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Fisics Ciutadella

Fisics Ciutadella

Erika Capó, Noemí Hidalgo, Queralt Capó, Lucas Tobajas, Marc Jaume, Mateu Ruesca, aquest dissabte 19 de gener lluitaran per una medalla en la que és la primera fita nacional pels de Físics en aquest 2019.
Els sis ciutadellencs competiran en la modalitat de Kúmite. La més jova de l’expedició Erika Capó s’estrena a nivell nacional i saltarà al tatami en la categoria infantil -36kg, així com també Queralt Capó que debutarà en una lliga nacional tot i haver-se proclamat tercera classificada en el Campionat d’Espanya del 2018. La resta de lluitadors del club ciutadellenc Mateu Ruesca (juvenil -48kg) Marc Jaume (juvenil -42kg) Noemí Hidalgo (juvenil -47kg) i Lucas Tobajas (juvenil +60kg) ja varen participar en les dues edicions del any passat i aquest darrer classificant-se entre els 8 millors de l’estat en la seva categoria i pes.
Els components de l’equip de Físics junt al seu entrenador Shuto, parteixen aquest divendres cap Arganda del Rey de la comunitat madrilenya a provar sort i a la vegada molt esperançats en realitzar un bon paper.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com