El recentment remodelat Pavelló Municipal de Pollença va esser l’escenari ideal per als campionats d’Espanya Sèniors

9 mayo 2019 | Por Editor | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
Club Badminton Pollença

       Club Badminton Pollença

El passat cap de setmana es varen celebrar a Pollença els campionats d’Espanya Sèniors, on mes de 200 jugadors amb 300 inscripcions varen competir al màxim nivell.

El recentment remodelat Pavelló Municipal de Pollença va esser l’escenari ideal ja que va poder albergar les 11 pistes mes una pista de encalentiment necessàries per fer possible aquest esdeveniment. Molts de jugadors consultats de totes bandes de l’estat i els propis directius de la FESBA varen recalcar les magnifiques instal·lacions del Pavelló i lo be que s’havien sentit en elles.

Malgrat no se varen aconseguir cap triplet( Guanyar les tres categories en la que un jugador es presenta, Individual i els dos dobles) es va aconseguir 4 doblets essent la Jugadora del Pitius Sandra Chirlaque la mes destacada.

Per lo que fa a Mallorca la increïble actuació de Gabriel Villalonga(Club Bàdminton Calvià) no va deixar indiferent a ningú ja que es va pujar al pòdium en els tres events que va participar, així es proclamar Campió d’Espanya de Individual Masculí, Subcampió de Espanya en dobles mixte amb Ana Pascual(Club Bàdminton Calvià) i subcampió en Dobles Masculí amb en Jaume Balaguer( Club Bàdminton Calvià). A la vegada el Calvianer Jaume Balaguer també va esser subcampió de Espanya en dobles mixte fent parella amb Mª Belen Florez (San Amaro).

Al final una gran festa per posar el punt i final a les competicions sènior al nostre país fins l’any que ve. Cal destacar el recolzament rebut per les institucions Govern de les Illes Balears, Fundació esport Balear i ajuntament de Pollença que ens han ajudat en tot moment per fer aquest esdeveniment tan important aquí al Municipi de Pollença.

 

Presidente of Club Badminton Pollença
Marc Monzonis Quail

Comentarios cerrados