Afers Socials i Esports blinda els ajuts per a desplaçaments esportius durant tota la legislatura

29 octubre 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: comunicados

La Conselleria convoca ajuts de fins a 900.000 euros per als esportistes i els clubs esportius per a desplaçaments a la resta d’Espanya

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la Direcció General d’Esports, convoca ajuts per als esportistes i els clubs esportius de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments a la península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris oficials.

Les bases d’aquests ajuts s’han publicat avui, dimarts 29 d’octubre, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i tenen per objectiu subvencionar els desplaçaments que s’hagin de fer des del 12 d’octubre de 2019 fins al 31 d’octubre de 2023. Tenen un import màxim de 900.000 euros, dividits en 220.000 euros per a cada any (2020, 2021, 2022 i 2023), la qual cosa representa un augment del 10 % respecte de l’any 2019, i de 20.000 euros per al que resta de 2019.

Aquesta convocatòria serà vigent durant tota la legislatura actual, per donar estabilitat als clubs i als esportistes.

Les subvencions són per participar en els campionats o les lligues dels calendaris oficials establerts per les entitats següents:

– Federacions esportives d’Espanya reconegudes pel Consell Superior d’Esports.

– Federacions internacionals.

– Consell Superior d’Esports: campionats d’Espanya universitaris.

Els beneficiaris d’aquests ajuts són els clubs esportius regulats i inscrits en el Registre d’Entitats Esportives de les Illes Balears; els esportistes de les Illes Balears de les categories cadet, infantil, juvenil, júnior, sènior o absoluta que participin en lligues d’àmbit autonòmic o estatal o en les competicions concretes del calendari oficial i obligatori, i les federacions esportives de les Illes Balears legalment constituïdes i inscrites, així com els esportistes i els clubs esportius.

També en són beneficiaris els clubs esportius que participin en lligues autonòmiques oficials organitzades per federacions esportives autonòmiques d’Espanya, sempre que les federacions esportives de les Illes Balears no organitzin lligues d’aquest esport o modalitat esportiva i sempre que aquestes lligues no tenguin caràcter professional.

El termini per presentar les sol·licituds és de quinze dies naturals des de l’endemà de la realització del campionat, la prova esportiva o el partit.

Podeu veure tota la informació aquí. 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com