Bàsquet Manacor. GRAN PARTIT DEL MINI FEMENÍ

13 enero 2020 | Por | Categoria: Baloncesto

Mini Femení Restaurant El Pino

Madre Alberta, 12 –  Bàsquet Manacor, 62

Victòria contundent de les minis a la pista del Madre Alberta en un partit en què les manacorines van exhibir un joc vistós, ràpid en el contraatac i amb una bona defensa. El B. Manacor ha posat en pràctica els punts treballats en els entrenaments i ha atacat sense por la cistella i això s’ha vist reflectit en el resultat.

Enhorabona a tot l’equip.

 

Cadet Masculí Gestoria Nadal

B Llucmajor, 50 — Bàsquet Manacor, 85.

Fins al descans, les ganes, la intensitat i el bon joc del Llucmajor van provocar que el B. Manacor jugàs amb massa dubtes, imprecisions i amb molt de desànim. D’aquesta manera es va arribar al descans amb 28-31 en el marcador. Però a la segona meitat es va poder veure la millor versió dels cadets: defensa intensa, velocitat de pilota i solidaritat de tot l’equip aconseguint així un parcial de 22-54.
Bona reacció dels nostres, bona lliçó pels pròxims partits!

 

Cadet Femení Expert Petra Son Servera

Bàsquet Manacor, 69 Sa Pobla. 36.

Bon inici de les cadets a la segona fase. Vam poder veure una major circulació de pilota i conceptes que ja duien treballats al llarg de la fase anterior. El joc va ser ràpid i amb bones lectures de les situacions d’atac. Manca encara més intensitat en defensa i incrementar més el ritme de la circulació de pilota al 5×5.

Enhorabona, nines!

 

 

Comparte esta entrada:
Delicious Digg Google Menéame Simpy Spurl Reddit Facebook Twitter Yahoo! Buzz Mixx Chuenga Yahoo! Meme Print Friendly

Comentarios cerrados