LA SD FORMENTERA CONVOCA ASSEMBLEA GENERAL PEL 7 DE MARÇ

12 febrero 2020 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Des de la SD Formentera ens complau anunciar que l’Assemblea General Extraordinària se celebrarà el dissabte 7 de març de 2020 a les 9.00 hores, en primera convocatòria i a les 10.00 hores, en segona convocatòria, a la sala de premsa del Camp Municipal d’Esports de Formentera, amb el següent ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la sessió anterior.
  2. Informació de la situació econòmica del Club.
  3. Informació de la situació esportiva del Club.
  4. Informació de la situació social del Club.
  5. Donar comptes de l’inici del procés electoral.
  6. Precs i preguntes.

Actualment, el govern del Club es troba en una situació d’interinitat des de la dimissió, el passat dia 22 de desembre de 2019, de l’anterior President, Xicu Ferrer, i és una Junta Gestora la que regeix l’entitat fins que una nova Junta Directiva, que sortirà de les eleccions que encara s’han de convocar, agafi les regnes de la SD Formentera.

Per aquest motiu, hem convocat a tots els socis i sòcies de l’Entitat a aquesta assemblea on s’informarà de la situació real del Club en els seus tres pilars bàsics: tresoreria, acció esportiva i massa social. La seva veu, acceptació o rebuig de l’auditoria interna que s’ha realitzat, i que podran conèixer de primera mà, és primordial per al futur de la SD Formentera.

Vos esperam a l’Assemblea. Que això no s’aturi.

 

El foment de l’esport, els valors del club i el respecte a gairebé cinquanta anys d’història bé que s’ho valen.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com