C.C.E. Sant Lluis.

6 marzo 2020 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente

.

Torna el primer equip davant la seva afició després de l’empat (2-2) aconseguit en l’última jornada a Los Pinos, i acumula tres jornades consecutives sense conèixer la derrota i havent aconseguit una victòria i dos empats en aquest espai de temps. L’equip de Víctor Pérez continua transmetent bones sensacions en el seu joc i la plantilla està implicada en la situació que travessa ara mateix, la qual cosa li ha fet prendre possessió de les primeres places classificatòries i intentar lluitar per acabar en les primeres posicions. 

Els lluissers continuen sent fiables en atac i treballadors en defensa i això els permet treure els seus partits endavant. L’aspecte a millorar és el de la lectura dels partits amb el marcador a favor, atès que en el que portem de lliga ja han vist com se’ls escapaven 6 punts després de posar-se amb aventatge en el marcador.

Per part seva, el conjunt rival, el CD Menorca també ve d’un bona ratxa, 7 punts de 12 en les últimes quatre jornades, inclosa la de la setmana passada com a local (3-0) davant l’Atletic Ciutadella. Aquesta ratxa, li ha fet situar-se en la sisena posició de la classificació, sumant 15 punts. En el partit d’anada en el Estadi Mahonés de la jornada tercera, el resultat va ser de (0-2), que es va convertir en la primera victòria de la temporada, a partir d’allí, els nostres van posar la directa fins al dia d’avui.