Els residents a Marratxí es beneficiaran de les quotes d’abonament de l’IME equiparades a les de les persones empadronades a Palma

10 marzo 2021 | Por Juanjo Machado | Categoria: Presentaciones

Els batles de Palma i Marratxí i els regidors d’Esports han signat avui el conveni de col·laboració, que entrarà en vigor a partir de dia 1 d’abril

 Palma, 10 de març de 2021.- El batle de Marratxí, Miquel Cabot, i el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, amb la presència del batle de Palma, José Hila, han signat avui un conveni de col·laboració gràcies al qual els residents de Marratxí podran gaudir de les instal·lacions esportives de l’IME amb unes quotes d’abonament equiparades a les de les persones empadronades a Palma.  A la signatura també ha assistit el regidor d’Esports de Marratxí, Daniel Mas.

Per al batle José Hila, «des de Palma, treballam per impulsar l’àrea metropolitana, per això és tan important el conveni d’avui». «És una bona notícia, una optimització dels recursos, i que és molt positiu que més persones es puguin beneficiar de serveis públics tan importants com l’esport», en paraules d’Hila.

‘Els marratxiners havien demanat en diferents ocasions aquest descompte que ara ja és una realitat”, ha assegurat el batle de Marratxí, Miquel Cabot. “És la culminació d’una llarga feina entre les dues administracions que remarca la necessitat del fet que els serveis municipals es comparteixin entre els municipis dins l’àrea Metropolitana de Palma. Aquesta és una passa més en l’estratègia de millorar l’oferta per fer esport al municipi que té com a objectiu principal la construcció del poliesportiu de referència a Es Figueral”, ha explicat.

A partir de dia 1 d’abril

Gràcies a aquest acord, a partir de dia 1 d’abril, les persones residents a Marratxí podran tramitar l’abonament de l’IME amb una reducció mitjana del 25 per cent en el cas de la modalitat individual o familiar i d’un 62 per cent en el cas de l’abonament jove. Així mateix, també s’aplicarà el 90 per cent de descompte a les persones majors de 65 anys, persones amb diversitat funcional i pensionistes per orfandat.

D’acord amb el conveni, les persones usuàries hauran de tenir la targeta ciutadana en vigor en el moment de fer la tramitació per a obtenir els descomptes.

El conveni tindrà una durada de quatre anys, i es prorrogarà anualment de forma automàtica fins a un màxim de quatre anys més L’Ajuntament de Marratxí compensarà econòmicament a l’IME les diferències d’imports del conjunt de residents que tramitin l’abonament.

D’altra banda, es crearà una Comissió de Seguiment per a garantir-ne la correcta execució.

Annex de preus

Familiar anual any natural 279,00 210,00
Familiar sis mesos consecutius dins any natural 165,50 125,00
Familiar tres mesos consecutius dins any natural 99,00 74,00
Familiar mensual mes natural 43,50 32,00
Individual(1) anual any natural 181,50 136,00
Individual(1)  sis mesos consecutius dins any natural 106,00 80,00
Individual(1) tres mesos consecutius dins any natural 68,00 51,00
Individual(1) mensual 31,00 23,00
Jove(2) anual any natural 181,50 68,00
Jove(2) sis mesos consecutius dins any natural 106,00 40,00
Jove(2) tres mesos consecutius dins any natural 68,00 25,50
Jove(2) mensual mes natural 31,00 11,50

(1) Descompte del 90% en els abonaments individuals per a persones majors de 65 anys,  persones amb diversitat funcional (a partir d’un 33% d’incapacitat permanent total, permanent absoluta i gran invalidesa) i pensionistes per orfandat, empadronades a Marratxí

(2) Abonament Jove: joves fins a 25 anys i empadronats a Marratxí

 *Per als abonaments familiars tots els membres de la família han d’estar empadronats en el Municipi.

**Aquest quadre de preus públics és el vigent actualment i en cada moment s’adaptarà a les variacions que eventualment es vagin aprovant per l’Ajuntament de Palma

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com