Bases pel concurs de fotografia Club Nàutic Ciutadella 2021

27 marzo 2021 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

Club nautic ciutadella

Bases pel concurs de fotografia Club Nàutic Ciutadella 2021

Regata “ 100 milles entre illes”

Aquest concurs de fotografia està inclòs en els actes de la regata “ 100 milles entre illes” organitzada pel Club Nàutic Ciutadella que es celebrarà el dia 01/04/2021.

1- Podran participar tots els aficionats a la fotografia que ho desitgin. Aquesta participació serà totalment gratuïta.

2- Les fotografies que es presentin pel concurs han d’estar preses aquest mateix dia, durant la celebració de la regata “ 100 milles entre illes” i així ho han de reflectir les dades de l’arxiu fotogràfic, si les dades indiquen un altre dia de presa, serà motiu de desqualificació.

3- S’admetran fins a quatre fotografies per autor i qualsevol tipus d’ajustos i edició. Els arxius han d’estar renombrats amb les inicials del nom i 2 llinatges de l’autor +nº, per exemple un autor fictici: Jordi Bosch Tamayo, el nom d’arxiu hauria de ser: JBT-1, JBT-2, JBT-3 i JBT-4.

4- Es podran enviar les fotografies fins el 18/04/2021 al mail del club nàutic: administracion@cnciutadella.com Es recomana que les fotografies estiguin redimensionades a una mida de 1920 x 1280 pixels per polsada però també s’admetran fotografies sense redimensionar per tal d’afavorir la participació d’autors que no coneguin les tècniques de redimensionat d’imatges.

En el cos del correu electrònic es faran constar el nom i llinatges de l’autor, adreça i telèfon de contacte, juntament amb els noms d’arxiu de les fotografies presentades.

5- El jurat estarà composat pels fotògrafs titulats a nivell nacional i internacional:

Josep Taltavull Salord, AFIAP i ECEF.

Manel Almar Benito, ACEF.

Joan Antoni Gomila Mulet, AFIAP i ACEF.

  1. El fall del jurat, que serà inapel.lable, es farà públic abans del 02/05/2021 i es comunicarà als participants mitjançant correu electrònic.

7- Es farà una selecció de les fotografies finalistes que inclouran les guanyadores. Es concediran tres premis a les millors fotografies, atorgant-se un trofeu a la millor.

  1. Les fotografies finalistes i premiades quedaran en possessió del Cub Nàutic Ciutadella que les podrà utilitzar per promocionar les seves activitats sempre citant el nom de l’autor, però sempre seran propietat de l’autor.

  2. L’organització posarà a disposició dels fotògrafs que ho sol·licitin, algunes places dins embarcacions per a poder seguir la sortida de la regata. Aquells que vulgui reservar plaça hauran de fer-ho mitjançant el mateix correu electrònic al que després hauran d’enviar les fotografies i que és administracion@cnciutadella.com

10- La participació en aquest concurs comporta la total acceptació de les bases.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com