DANI SÁNCHEZ VILORIA TORNA A COMPETIR DE TU A TU AMB ELS CRACKS DEL PAÍS A LA COPA D’ESPANYA I ACABA QUART A ALACANT

2 mayo 2021 | Por Editor | Categoria: Náutica, Otros Deportes
Tot i que la manca de vent no ha acompanyat del tot al palista del Club Nàutic Ciutadella, Dani Sánchez Viloria ha tornat a assaborir a la Copa d’Espanya de Vilajoiosa (Alacant) les sensacions de competir de tu a tu junt amb els millors palistes del país. Tot i no mostrar encara tot el seu potencial, el palista CNC ha finalitzat quart classificat absolut a Alacant amb un temps de 1:08:45:49. Primer ha estat Walter Bouzan (CP El Sella) amb 1:06:17:20.
De la resta de palistes del CN Ciutadella, dir que tots ells han donat la cara, en una Copa d’Espanya d’un nivell exquisit. A sub23, Joan Marquès i Jordi Marquès han acabat els 11 i 16 respectivament mentre que a juvenils, Joan Llabrés acabava el 19.
Ja en veterans, en 55-59, Arturo Grijalba acabava el 10 a Alacant mentre que en 50-54 Josep M. Marquès i Ricard Ruiz eren el 14 i 13 a la seva categoria.
Precisament ells dos tancaran aquest diumenge a Copa d’Espanya 2021 per el CN Ciutadella amb la prova del K2.

Comentarios cerrados