EL CAMPIONAT SOCIAL DE PESCA DE SERRANS D’ES NÀUTIC ARRIBA AQUEST MES A LES SEVES NOCES D’OR, COMFIANT AMB QUE EL TEMPS I LES RESTRICCIONS COVID HO PERMETEN

6 mayo 2021 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Pesca
No va poder ser el 2020 però sí que ho serà aquest 2021. Si no hi ha res de nou, entre aquest cap de setmana i el que ve, els dissabtes dia 8 i 15 de maig, la secció de pesca recreativa del Club Nàutic Ciutadella durà a terme un dels seus campionats més especials dels darrers anys. El Campionat Social de Pesca de Serrans arriba a les seves noces d’or i aquest dissabte es durà a terme la primera de les dues proves d’aquesta 50 edició, de la mà d’Es Nàutic.
Des de la secció que dirigeix Josep ‘Pepo’ Camps comfien amb què primer de tot el temps acompanyi per celebrar la primera de les dues trobades i, sobretot, molt pendents de les noves restriccions que pugui aplicar el Govern Balear, després que, en teoria, aquest dia 9 de maig es doni per finalitzat l’Estat d’Alarma al país.
Mentre s’esperen notícies, màxima expectació i il·lusió en el club presidit per Rafel Torrent per poder viure aquest 50 Campionat Social de Pesca de Serrans 2021.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com