Josep marqués (Es Náutic) se esntrena a verducido de cara a la Copa de España

21 mayo 2021 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Piragüismo

JOSEP MARQUÈS ALCÚDIA, foto archivo

Josep marqués (Es Náutic) se esntrena a verducido de cara a la Copa de España 500m de sábado, el seo gran reto

Arriba el cap de setmana més marcat en vermell de moment de la temporada per el palista del Club Nàutic Ciutadella, Josep Marquès, qui aquest cap de setmana de Cincogema participarà a la Copa d’Espanya de 200m i sobre tot 500m que se celebra dissabte 22 de maig a Verducido (Pontevedra). Una prova que suposen els sel·lectius nacionals, de cara a les pròximes competicions europees.
Josep Marquès (CN Ciutadella) es troba ja des de dilluns a aigües gallegues entrenant-se de cara a dissabte i aquest divendres s’hi desplaça el màxim responsable del piragüisme del CN Ciutadella, José Luis Moles, molt conscientes en el club de la importància d’aquesta prova, sobre tot la dels 500m, per Josep Marquès.
Abans de posar-se a entrenar un dia més aquest dijous matí a Verducido, ens comenta Josep Marquès què se sent «molt bé i amb moltes ganes de que arribi ja dissabte. Amb molt bones sensacions», ens transmet el palista CNC. I avança que el seu objectiu principal «seran els 500m però els 200m també els correré», diu Marquès.
Per aquest pròxim dissabte a la Copa d’Espanya de Verducido les previsions són de «molt bon temps i dona sol».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com