Mini Transat 2021

4 octubre 2021 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

La Mini Transat no és una broma. El regatista de Club Nàutic Ciutadella Felip Moll repren su aventura Després d’1 aturada obligada de 12 hores a la localitat gallega de Camariñas, prop de Finisterre, per l’fort temporal de sud-oest de 30 Fins a 50 nusos. Aixi i tot, Malgrat que Moll (CN Ciutadella) i su Alleva ja segueixen navegant per acabar la primera etapa, uns quants dels participants ‘mini’ sí que han patit a els Efectes de la tempesta.
En el cas d’Felip Moll su precaució va ser clau i no ha patit malament en AQUEST complex cap de setmana de Mini Transat 2021, que ja és cobra a els primers adéus.

.

.

.

.

.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com