GRAN CAP DE SETMANA PELS SÉNIORS CÀRNIQUES SUNYER I LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ

8 noviembre 2021 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El nostre primer equip masculí de lliga Balear va guanyar a casa al Ciutadella per 70 a 52 en un partit on el nostres jugadors varen imposar la seva superioritat en totes les accions del joc. Un triomf que reafirma el gran planter que tenim i la bona tasca feta al llarg dels mesos.

Per la seva banda, el nostre primer equip femení de lliga insular va vèncer dins la difícil pista de Montuïri per 54 a 63 en un partit on l’equip anà de menys a més. L’equip porta un inici de lliga espectacular amb cinc victòries en cinc partits fet que les situa al primer lloc del seu grup.

VICTÒRIES DELS TRES EQUIPS JÚNIOR DEL CLUB

Les nines del júnior RT. EL PINO varen fer un partidàs dins Felanitx i aconseguiren una meritòria victòria per 45 a 56. Per la seva banda, els júniors RT. ES PARC aconseguiren la victòria per 57 a 44 davant Àgora Portals malgrat no fer un partit del tot complet i els nostres júniors LABORATORI22 varen competir al màxim per tal d’aconseguir la victòria dins Capdepera per 83 a 80.

En categoria cadet, victòria dels cadets masculins CREUERS ILLA BALEAR dins Felanitx i de les cadets CRONOMOTOR davant Santa Maria. L’equip cadet femení Rt. ES CRUCE es va veure superat pel Santanyí.

PLE DE VICTÒRIES DELS EQUIPS INFANTILS MASCULINS I FEMENINS

Les nines del nostre infantil FORN CA’N TÒFOL venceren dins Santa Maria per 36 a 86 gràcies a un bon joc de tot l’equip i les nines de l’infantil BUFETE PERELLÓ varen guanyar a casa al Molinar per 58 a 8 mostrant una gran superioritat.

Els infantils OFI-ILLA varen aconseguir el triomf per 27 a 77 a Sa Cabaneta mostrant la gran diferència entre els dos equips. Els infantils PASTISSERIA RAMIS varen ser molt superiors a l’Inca i venceren per 33 a 75. Per la seva part, els infantils OPTICALIA MANACOR varen fer un molt bon partit per guanyar al Pollença per 82 a 51. Les infantils SONSÒNIA CENTRE AUDITIU varen tenir jornada de descans.

DEBUT A LA LLIGA DE LES NINES DEL PREMINI AIXAM

Els nostres minis BICICLETES CALDENTEY varen guanyar dins Artà per 32 a 82 tot i que l’equip no mostrà dins la pista tot allò que es treballa al dia a dia. Per la seva banda, les minis INNOVATEC SECURITY es varen veure superades pel Sa Pobla i, malgrat competir molt bé a la segona part, el marcador final fou molt favorable a les nines pobleres. El partit del mini D5 SPORT SHOP va ser suspés.

En categoria premini, els preminis PARERA ARQUITECTURA varen jugar un molt bon partit amb els companys de Poro Cristo i les nines del premini AIXAM varen tenir l’alegria de debutar a la competició a casa  contra el Campos.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com