Regata 100 Milles entre Illes 2022

24 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

INSCRIPCIONS OBERTES ENCARA PER VIURE LA II REGATA 100 MILLES ENTRE ILLES 2022 DE CREUERS PER LA MEDITERRÀNIA QUE ORGANITZA ES NÀUTIC PER AQUESTA PRÒXIMA SETMANA SANTA

Queden ja poc manco de dos mesos perquè el Mediterrani aculli una de les proves nàutiques de recent creació i que tant d’èxit va tenir en la seva primera edició del 2021: la Regata 100 Milles entre Illes 2022 organitzada per el Club Nàutic Ciutadella i que aquest pròxim mes d’abril veurà la llum entre els dies 14 i 16 d’abril, durant la Setmana Santa. Des de la secció de creuers del CN Ciutadella han tornat a preparar una regata que no deixarà indiferent a ningú i amb el que en la passada edició, la primera que s’organitzava després de suspendre’s els dos anys anteriors per mal temps i per la covid-19, tant els regatistes menorquins com els arribats de les altres Illes i de tot el Mediterrani se’n van anar ben satisfets pel viscut des de Ciutadella.

Segueixen a bon ritme les inscripcions per aquesta esperada Regata 100 Milles entre Illes 2022 que novament ofereix un recorregut preciós per a la navegació, convertint-se en tres regates dins una mateixa. La 100 Milles del CN Ciutadella sortirà des del Moll de la Trona, a Ciutadella, en direcció Mallorca, per a virar el Faralló d’Aubarca, on els participants duran a terme la primera arribada. Després seguiran navegant amb rumb a l’Illa de l’Aire menorquina, on hi haurà la segona arribada. Finalment, direcció Ciutadella, on acabarà aquesta prova.

Si bé el passat 2021 es van reunir fins a uns 30 creuers de tot el Mediterrani en la primera edició de la Regata 100 Milles entre Illes, per enguany, Miguel Pons Misut i la seva gent de la secció de creuers del CN Ciutadella han decidit donar també l’oportunitat de poder participar-hi als creuers mesurats amb el sistema ORC.

Per tant, inscripcions obertes encara per aquesta regata del 2022:

cnciutadella@cnciutadella.com / 971383918.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com