COMUNICADO FFIB

26 febrero 2022 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol, Noticias FFIB

Aquest cap de setmana reprenem la competició a totes les categories. El cap de setmana passat haguérem de prendre una decisió dura, una mesura dràstica que ens permetés a tots reflexionar. Tots els estaments del futbol hem d’estar units contra els violents.

Va ser una aturada de tots els partits a les categories que la FFIB té competència, per donar suport al col·lectiu arbitral davant d’uns fets recents molt lamentables. Un posicionament que contà amb el recolzament de la RFEF. La violència al futbol i a la vida no té cabuda. No és de rebut que un àrbitre tengui un problema crònic a l’oïda per una agressió que li ha romput el timpà, ni tans sols és assumible que sistemàticament siguin insultats a cada partit. Basta, hem de dir prou. Per això, la FFIB està duent a terme tota una sèrie de mesures en aquest pla antiviolència del qual, els clubs, també són part fonamental i que aquests dies estam exposant als mitjans de comunicació i vos n’informam per Intranet.
Aquesta postura d’aplaçar una jornada sencera no es va fer mai en contra de cap club.
Sabem perfectament a la FFIB, que els primers afectats per la violència, més enllà del col·lectiu arbitral, són els propis clubs. A cap club li agrada tenir a la seva afició un seguidor violent, un aficionat amb un comportament verbal inadequat o que perdi els papers al camp i al pavelló.
Per això, per donar suport i fer costat als àrbitres i també als clubs, pensam que és el moment de fer un punt d’inflexió: d’unir esforços per eradicar d’una vegada per totes la violència al futbol.
Com a president, agraeixo enormement l’esforç, la comprensió i l’ajuda de tots els clubs  de futbol i futbol sala de les Illes. Aquest cap de setmana torna el que més ens agrada,
roda la pilota, els jugadors i jugadores competeixen, els entrenadors i entrenadores dirigeixen, els col·lectiu arbitral xiula i l’afició anima. Hem de posar seny entre tots i totes.
Una vegada més, gràcies clubs pel suport, la FFIB està amb voltros.
Tots junts feim futbol!

Miquel Bestard
President FFIB

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com