Campionats de Balears de Badminton

4 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
 
Gran cap de setmana de Badminton a Pollença que va albergar els Campionats de Balears de Badminton amb totes les seves categories.

Per el que fa el Club Badminton Pollença gran actuacio dels nostres a casa que se va veure reflexada mes als veterans i els sub 15 que les altres categories. La categoria dels Femenins Veterans va esser practicament per els pollencins amb la medalla de Plata per N,Estannia i la medalla de Bronce per na Maria. Per el que fa els dobles destacar els Bronces de en Jill i n’Estannia compartit amb en Miquel Angel i Na Maria. A la categoria de Dobles Masculins molt merescuda tercera plaça de en Onofre i en Marti que varen caure a les semifinals amb els guanyadors del torneig i amb un match increible. Els nins varen correr desigual sort mentres que la Alcudienca Laia Mendez amb la seva parella de dobles la pollencina Paula es varen endur la medalla de Bronce i les pollencines Claudia i Caterina es varen endur tambe el bronce en dobles femenins sub 15, els individuals no ens varen anar tan be i la tambe Alcudienca Antia no va poder pasar al cuadre final com tampoc o va aconseguir en Esteve que tot i fer un excelent torneig no va poder amb la seva categoria sub 13 que va esser la mes concorreguda de tot el torneig.
Lo mes important es que tots ho varen fer molt be i ens ho varen passar d,allo mes be disfrutant del nostre esport favorit i demostrant una vegada mes que eu pabello de Pollença segueix asent un dels millors de tota balears.
Desde aqui un fort agreiment a les entitas que han fet possible aquest event i en especial a l’area d’esports del Ajuntament de Pollença, al mateix Ajuntament i a les nostres entitats colaboradores Caixa Colonya de Pollença i tots els voluntaris del cicle formatiu que ens varen ajudar en tot moment.

 

Sub15

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com