Mundial Ilca6. David Ponsetí (Club Nàutic Ciutadella) Marxa el 21 de la general

12 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Vela
 
 REPRESENTANT A ESPANYA EN EL CAMPIONAT DEL MÓN ILCA6 2022 QUE ES CELEBRA A LA HAIA, A HOLANDA

 
David Ponsetí del Club Nàutic Ciutadella va començar amb molt bon peu el Campionat del Món Juvenil, Youth Worlds 2022, a La Haia (Holanda), amb 61 participants masculins en la classe Ilca6 i representant cada un al seu país. Ponsetí (CN Ciutadella) defensa els colors d’Espanya en un camp de regates amb molta corrent i de moment amb poca intensitat de vent.
David Ponsetí en la primera jornada del Mundial holandès va fer un 26 i un 25 a les dues primeres proves i un 10 en el segon dia, en l’única prova que van aconseguir fer. Per tant el regatista CNC va el 21 de la general i queden tres dies de campionat mundial.
Ponsetí afronta aquest Mundial després d’haver participat ja els passats dies en l’Europeu Ilca6 de Grècia en un mes de juliol frenètic per l’esportista ciutadellenc.
Espanya competirà en el Campionat del món juvenil de vela amb representació en totes les classes participants, la qual cosa suposa comptar amb onze tripulacions d’entre els 304 inscrits de 69 països.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com