David Ponsetí en el Mundial EEUU

26 julio 2022 | Por admin | Categoria: Náutica, Vela
 
 
MOLT BON INICI DE DAVID PONSETÍ (CN CIUTADELLA) EN EL CAMPIONAT DEL MÓN ILCA6 QUE ES CELEBRA A HOUSTON (EEUU), COL·LOCANT-SE EL 15 DE LA CLASSIFICACIÓ GENERAL

 
Tot i que encara és molt prest i açò tot just acaba de començar però ens arriben molt bones notícies des dels Estats Units, on el regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, competeix a Houston (Texas) en el Campionat del Món sub19 de la classe Ilca6.
Les coses han començat més que bé per el regatista CNC en els primers dies de Mundial 2022 nord-americà.
Amb unes molt bones condicions de vent mig (14-17 nusos) i molta humitat (88%), David Ponsetí, com a membre de la Selecció Espanyola, ha fet dues proves, amb un 10 i un 5 i es col·loca de manera provisional el 15 classificat absolut, de 161 participants en el Mundial.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com