Bernat Soler campió a Palma

17 octubre 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Vela

BERNAT SOLER ES FA A PALMA AMB EL PRESTIGIÓS TROFEU REGATA AUDAX MARINA EN ILCA4 I ELS SEUS COMPANYS D’ES NÀUTIC ACABEN EN EL TOP10

El regatista del Club Nàutic Ciutadella, Bernat Soler, ha estat aquest passat cap de setmana un dels grans protagonistes en el Trofeu Regata Audax Marina  del RCN de Palma celebrat a Mallorca, amb un centenar de participants i un nivell molt bo. Soler s’ha proclamat a Palma nou campió de la classe Ilca 4, mostrant un gran nivell el dissabte i diumenge i sent el més regular del Trofeu Audax 2022.

També del CN Ciutadella, bona actuació global de Maria Gornès, que ha acabat quarta sub 17  Ilca 6, suposant també ser el Campionat Illes Balears.

Per la seva banda, una llàstima Clara Mendoza que va tenir una penalització, perquè de no ser així hauria acabat segur entre els tres primers en Ilca 4 a Palma. Així i tot la regatista CNC tenia un 2 i un 3 i ha aconseguit acabar en el Top10 absolut, acabant novena i a part, quarta sub 16 femenina.

Finalment, l’altra representant del CN Ciutadella, David Ponsetí, també finalitzava entre els deu millors, sent el setè absolut Ilca 6 masculí.

Tot en una darrera prova per els regatistes del CN Ciutadella marcada per la inestabilitat del vent a Palma.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com