El Palma Futsal i el Fibwi Palma estrenen videomarcador led als partits d’avui i de diumenge a Son Moix

21 abril 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto, Fútbol, Fútbol Sala

Els videomarcadors, de darrera generació, tenen unes dimensions de 600 x 300 x 7 cm i incorporen un ordenador, consoles esportives, botzines i un software multiesportiu.

L’Institut Municipal de l’Esport ha instal·lat a la pista del Palau Municipal d’Esports Son Moix dos nous videomarcadors amb tecnologia led de darrera generació.

Un total de 3 equips d’elit utilitzen habitualment la pista del Palau per a entrenaments i partits: el Club Voley Palma, que ja ha finalitzat la lliga regular; el Mallorca Palma Futsal i el Fibwi Palma, que estrenaran una de les dues pantalles als partits contra el Jaen FS i el Damex UDEA, respectivament. A les pròximes jornades estaran els dos videomarcadors operatius després de reajustaments del software.    

El cost del subministrament i de la instal·lació ha estat de 137.196,24€. Les pantalles led tenen unes dimensions de 600 x 300 x 7 cm i incorporen un ordenador, consoles esportives, botzines i un software multiesportiu i d’oci multimèdia, entre d’altres. 

El personal tècnic de la instal·lació i els clubs han rebut formació per al maneig i control del nou sistema. Així, les persones a càrrec de la monitorització dels partits han assolit els coneixements bàsics en relació amb les funcions, configuració i ajusts de les consoles i del sistema operatiu.  

Les pantalles retirades s’instal·laran a la pista de Rudy Fernández i de Son Cotoner.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com