El CN Ciutadella participa en el Gran Dia de la Vela de Mallorca

23 agosto 2023 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

59 Gran D√≠a de la Vela – Bufete Frau 2023, CNA, MALLORCA.  16/08/2023                                                                       ¬© Bernard√≠ Bibiloni / www.bernardibibiloni.com

El Gran Dia de la Vela suposa un dels esdeveniments m√©s importants del panorama de la vela auton√≤mica a nivell balear i despr√©s de viure la primera part la setmana passada, n’arriba la segona ja a Mallorca. I en aquesta hi prendr√† part una nodrida expedici√≥ de regatistes del Club N√†utic Ciutadella.

Es N√†utic amb el seu director t√®cnic de vela lleugera Toni Mascar√≥ al davant viatja a l’illa major per competir amb els millors en un campionat de prestigi i nivell.
Adjuntem cartell trofeu i llistat dels representants CNC.
 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com