Assemblea Ordinària de la Federació de Penyes del FC Barcelona de les Illes Balears

25 noviembre 2023 | Por Joan Carles | Categoria: Fútbol, Peñas

Aquest dissabte es va celebrar al Restaurant Sa Cranca del Passeig Marítim de Palma l’Assemblea Ordinària de la Federació de Penyes del FC Barcelona de les Illes Balears presidida per Óscar Escoda, també delegat del Consell Consultiu del FC Barcelona, ​​i amb la participació de catorze penyes: nou de Mallorca (Alcúdia, Els Tamarells, Maria de la Salut, Muro, Peguera, Pollença, Porreres, Sa Pobla, S’Indioteria i Som Culer de Lloret de Vistalegre), quatre de Menorca (Alaior, Ciutadella, Ferreries i Maó) i una de Eivissa (Santa Eulària des Riu).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com