21 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol

Sproting Sant Marçal; Humet, Maldonado (Martinez), Russo, R. Llompart, Caicedo (Ventura), Sanahuja, Balaguer, Perez (D. Llompart), Guerrero (Carrillo), Rogel i Guitierrez.

Xilvar; Mayol, Amengual, Borras, Blanco, Batle, Coll (Martorell), Blanco (Pericas), Siquier, Perello, F. Sastre (A. Sastre) i Moranta (Comas).

Gols: 0-1 minut 39 F. Sastre, 1-1 minut 67 Balaguer.

Veren la targeta groga per part de l’Sporting; Balaguer, i per part del Xilvar, Batle, Martorell, Coll, Amengual i Comas.

targeta vermella directa pel jugador del Sporting Rogel i del Xilvar Siquier.

L’Sporting Sant Marçal, no va poder passar de l’empat, 1-1, en el partit jugat ahir diumenge contra el Xilvar.

Els dos equips varen acabar el partit amb deu homes, per expulsió al minut 77 de Rogel per part de l’Sporting i de Siquier per part del Xilvar.

Abans de començar el partit, es va guardar un minut de silenci amb memòria de l’entrenador de l’Alaró Julian Ronda.

La primera part va acabar amb el resultat de 0-1, gràcies a un gol aconseguit al minut 39 per Sastre, però abans l’Sporting s’hagués pogut avançar, ja que va fallar clares ocasions de gol.

A la segona, part, continua amb la mateixa tendència que la primera, i al minut 67 l’Sporting aconseguia empatar de manera definitiva l’encontre.

Amb aquest resultat, l’Sporting ocupa la dotzena posició, amb quatre punts, empatat amb Valldemossa At. i el Sant Jordi.