Una nova derrota per les cadets

3 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Tot i el resultat final, les jugadores jugaren millor que en els darrers enfrontaments, tot i que tornaren a perdre. Els primers minuts de la primera part les jugadores solleriques estaven desconcertades i fora del partit, però ràpidament es centraren i es ficaren de ple en l’encontre, encara que tingueren alts i baixos durant tot l’enfrontament.
En defensa van estar força bé, però en atac les coses no acabaven de sortir. Tot i això, les de Manacor no aconseguiren agafar una diferència molt gran, ja que en el tercer quart el Joventut Mariana es posaren a tan sols tres punts. Tot canvià, però, en el darrer quart. Les solleriques sortiren desanimades i sense ganes, i això va fer que les manacorines aprofitessin i comencessin a marcar diferències.
Un seguit de pilotes perdudes en els darrers minuts foren decissives per la victòria visitant.

Informa:deportebalear.com //fuente:joventutmariana.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com