TROFEU CIUTAT DE PALMA DE VOLEI PLATJA

15 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Voley

Can Pastilla acull el Trofeu Ciutat de Palma de vòlei platja

Can Pastilla acull el Trofeu Ciutat de Palma de vòlei platja

La prova es disputarà els propers dies 17, 18  i 19 de juliol i està destinada a jugadors de tots els nivells

Palma, 15 de juliol.- L’Institut Municipal d’Esports organitza el proper cap de setmana(del 17 al 19 de juliol) el Trofeu Ciutat de Palma de vòlei platja, una proba que se celebrarà a Can Pastilla (davant Hotel El Cid) i que està destinada a jugadors de tots els nivells.

L’Open de categoria sènior serà la competició principal del Trofeu Ciutat de Palma de vòlei platja. Comptarà amb la modalitat masculina i femenina i es jugarà en el format de quadre final de 16 parelles a doble eliminació.

L’estiu passat, el torneig va comptar amb la amb una inscripció de luxe on la parella formada Per Ester Ribera-Beni Fernández i Manolo Carrasco-Pablo del Coto van ser els guanyadors de l’edició.

El Ciutat de Palma creix enguany, i a més, de les p roves de les categories sèniors, se ‘n jugaran d’altres paral·lelament.

El divendres, 17 de juliol a partir de les 17h se disputarà un torneig mixta, una modalitat que anys enrere havia gaudit de molt d’èxit de participació.

El dissabte,  18 de juliol a més de les quatre finals de la categoria sènior, es jugarà un torneig 4X4 a partir de les 10h i es disputaran els quadres de les categories base (aleví 4×4, infantil 3×3 y cadet 2×2).

Durant la jornada del diumenge, 19 de juliol, s’han reservat els partits de semifinals i les finals de la categoria sènior. Les inscripcions per el quadre sénior s’han efectuar a través de la plana web: globalmallorca@globalmallorca.com abans del dijous a les

Per a la resta de categories, els jugadors podran formalitzar les inscripcions fins una hora abans de l’inici de la competició

.

El Trofeu Ciutat de Palma de vòlei platja servirà per escalfar els motors del Palma Platja 2009, un esdeveniment internacional que neix enguany amb la intenció de convertir-te en to un referent del vòlei platja a Espanya.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com