5 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Logo Crònica Autonòmica

Júnior Masculí A
PARC CAFÈ 76- UADIS (SANT JOSEP) 51

Dissabte capvespre poguérem veure un bon partit realitzat pels nostres júniors del grup A, ple d’intensitat que provocà la primera victòria de la temporada en el primer partit disputat a Felanitx.
Des dels primers 10 minuts es veu com els felanitxers estaven més posats dins el partit i la bona defensa ofegà als ciutadants, arribant al final del primer quart amb clara ventatge 23-13. El segon fou més igualat tot i que dominat sempre pels felanitxers, 15-14. En el tercer període, el Sant Josep escurçà diferències amb una tímida reacció provocada pel seu augment defensiu i pels contraatacs amb qualque badada de balanç defensiu local, tot i això acabàrem amb un parcial a favor de 17-14.
Un 10 a 0 de sortida en el darrer quart basats en uns moments d’inspiració defensiva i ofensiva d’en Tià Ginard i n’Arnau Binimelis, va decidir el partit i la victòria local amb un parcial de 21-10.
Destacam també l’anotació d’en Ramon 17 punts i el retorn després de la lesió d’en Xavier.
Jugaren en MJ Sacares 11, Tià Ginard 15, T Sevilla, Blai, Bernat M 6, Pere Antoni, Jordi Bauzà 2, Ramon 17, Jordi Sansó , Miquel Rigo 5, Xavier M 11, Arnau B 6

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó