Crònica de la setmana 04/10/2009

5 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Logo Crònica Autonòmica

J√ļnior Mascul√≠ A
PARC CAF√ą 76- UADIS (SANT JOSEP) 51

Dissabte capvespre pogu√©rem veure un bon partit realitzat pels nostres j√ļniors del grup A, ple d‚Äôintensitat que provoc√† la primera vict√≤ria de la temporada en el primer partit disputat a Felanitx.
Des dels primers 10 minuts es veu com els felanitxers estaven més posats dins el partit i la bona defensa ofegà als ciutadants, arribant al final del primer quart amb clara ventatge 23-13. El segon fou més igualat tot i que dominat sempre pels felanitxers, 15-14. En el tercer període, el Sant Josep escurçà diferències amb una tímida reacció provocada pel seu augment defensiu i pels contraatacs amb qualque badada de balanç defensiu local, tot i això acabàrem amb un parcial a favor de 17-14.
Un 10 a 0 de sortida en el darrer quart basats en uns moments d’inspiració defensiva i ofensiva d’en Tià Ginard i n’Arnau Binimelis, va decidir el partit i la victòria local amb un parcial de 21-10.
Destacam també l’anotació d’en Ramon 17 punts i el retorn després de la lesió d’en Xavier.
Jugaren en MJ Sacares 11, Tià Ginard 15, T Sevilla, Blai, Bernat M 6, Pere Antoni, Jordi Bauzà 2, Ramon 17, Jordi Sansó , Miquel Rigo 5, Xavier M 11, Arnau B 6

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com