Crònica de la setmana 11_10_2009

18 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Juan Capo

Resultats:

IAUM: CAS VILAFRANQUER 52 – Sa Pobla 54

CDM: Ciutat de Palma 33 РINSTAL·LACIONS CALA MURADA 63

INF: Pollen√ßa 39 – PARC CAF√ą 42

JNF93: PARC CAF√ą 35 – Bons Aires 95

JNMA: La Salle 82 – PARC CAF√ą 82

SNMB: Portocristo 49 – UNICMALL 57

INMP3: ALAVENGA.COM 53 – S√ďLLER 2

Ca¬īs Villafranquer¬†¬†¬†¬†52
Sa Pobla                            54

Complicat partit el que es presentava diumenge passat el dia de la presentacio del club, grades plenes a vessar expectaci√≥ per veure el jove equip felanitxer i nervis i moltes ganes d¬īagradar per part dels jugadors locals.
El partit va comen√ßar com ve sent una tradici√≥ aquesta temporada, o sigui darrera el marcador sende dominar el rebot defensiu i per tant sense poder c√≤rrer el contraatac i baixo percentatjes de tir, tot aix√≤ va fer que el Sa Pobla sense fer res de l¬īaltre m√≥n se n¬īan√©s al final del primer quart amb un 10/17 a favor seu.
En el segon quart i de manera inesperada despr√©s d¬īun canvi d¬īactitud en defensa vam aconseguir capgirar el marcador gr√†cies a bons percentatges de tir a causa d¬īuna molt bona selecci√≥ del mateix i a una r√†pida sortida al contraatac conseguint un parcial de 20/14 que deixava a les clares que no ens rendiriem tant f√†cilment.
En el tercer quart i despres d¬īuna conjura al vestidor per mirar de sortir a per totes i un oport√ļ canvi defensiu vam aconseguir el nostra m√†xim aventatge del partit 44/35 al minut 28 (qui diria a n¬īaquest moments que no guanyariem aquest partit) ja que noltros estavem en clara din√†mica positiva mentres que els visitants no trobaven solucions a la nostre defensa, al final del quart 46/40
A n¬īaquest darrer quart hi va haver dos moment ben diferenciats per una banda els primers 5 minuts en poques cistelles per part dels dos equips 51/44 minut 35 i a partir d¬īaqui que noltros varen perdre el nord (el nord i 8 pilotes) aconseguit els pobles remontar el partit puntet a puntet fins acabar amb un 52 a 54 al seu favor.
Curiosa l¬īestadistica de que els poblers varen fer dues cistelles en joc en tot el darrer quart per√≤ en canvi varen tirar 15 tirs lliures per 4 del nostre equip.
Anotaren: Jaime 14, Marc Sansó 11, Lluis Romaguera 8, Albons 6, Toni Adrover 6, Marc Soto 2, Pedro Sagrera 2, Toni Adrover Nicolau 2 i Jaume Simó 1

JUNIOR MASCUL√ć A

LA SALLE-ESPANYOL 82-PARCAF√ą 62

Els espectaculars n√ļmeros d‚Äôen Miquel Joan Sacares, 33 punts, 17 rebots i 12 faltes rebudes, no foren suficients per guanyar a la pista de La Salle.

La derrota fou provocada per uns instants de precipitacions i nombroses pèrdues de pilota en els darrers minuts del primer quart i a finals del darrer quart. En aquests dos moments de 2-3 minuts cadascuns, rebérem un parcial de 10-0 en contra. Les pèrdues foren provocades per la intensíssima defensa pressionant durant tot el partit de l’equip de ciutat.

Jugaren el partit Tià G 2,Toni S 1, Blai, Bernat M, MJ Sacares 33, Pere Antoni, Jordi B 3, Ramon G 6, Arnau B 6, Jordi S 2, Miquel R 9.

JNF93: PARC CAF√ą 35 – Bons Aires 95

Primer partit de la temporada d’un equip que respecte a l’any passat ha tengut dues baixes i quatre altes.

El marcador ho diu tot, victòria contundent de les visitants que no varen donar cap opció a les felanitxeres. Des dels primers minuts les felanitxeres no varen poder aturat el ràpid atac de les contràries i encara que nosaltres no teníem massa dificultats per arribar a cistella, l’elecció en el tir no era la més encertada i la impossibilitat d’agafar el rebot va provocar que la majoria de vegades no disposéssim de segones opcions de tir.

Després del descans varem millorar un poc en atac i aconseguirem anotar un parell de cistelles sense massa complicacions.

Tampoc tot va anar malament, hem de destacar que tothom va agafar qualque rebot i va robar qualque pilota.

Hem de seguir fent molta feina als entrenaments i millorar tant amb el joc en equip com en la defensa.

Jugaren: Marga √Ālvarez, Laura 6 punts, Mar 5 punts, Marta 8 punts, Arantxa, Marga Vidal 6 punts, Carme 2 punts, Marga Roig 5 punts, Marina 3 punts

PROVINCIAL MASCUL√ć B

PORTOCRISTO 49- UNICMALL 57

Bon inici de temporada d’aquest renovat equip veterà, aconseguint una victòria a la pista del Portocrito, que en el darrers anys ha estat al capdavant de la classificació de provincial.

La victòria es veu fomentada pel bon primer quart fet pels felanitxers amb 3 triples en moments importants i una bona defensa, parcial 11-21. A partir d’aquí el joc s’igualà, tot i que el domini del joc va seguir sent de l’Unicmall. A final del partit es patí un poc degut a la reacció local, però la veterania visitant posà les coses al seu lloc.

Com a fet negatiu destacam la lesi√≥ del j√ļnior Xavier, que s‚Äôuneix a la dels ja lesionats Tom√†s, C√®sar i M Nadal.

Jugaren el partit M Angel 3, J Morey 3, Pere S, Bernat M 6, Xavier 3, PJ Fullana 8, Mateu 18, Cesar 14, MA Monta√Īo i Miquel B 2..

CIUTAT DE PALMA 33- INSTALACIONES CALA MURADA  63

Tot i que el resultat paresqui abultat els nostres jugadors jugaren un mal partit en atac, on les coses no sortien i la paciencia no apareguè, tot i això aconseguirem correr el contraatac, i aplicarem una bona defensa, fruit d’això és el 8-34 que el marcador tenia al descans. Al segon temps els parcials s’igualaren però mantenint l’avantatge, la qual cosa fou bona per rodar els jugadors i que e comencin a acoplar a la nova categoria.

Destacar:

Рel bon partit de Bernat Monserrat tot i sortir d’una lesió amb 8 rebots i 10 punts

Рla bona direcció de Miquel Muntaner

Рles  6 faltes rebudes i les 7 piloes robades der Joan Aznar

Millorar:

Рl’atac en general

Anotadors:

Joan Aznar 14p, Miquel Antich i Bernat Monserrat 10 p, Miquel Muntaner 7 p,Miquel Artigues i Juan Navarro 6p, Ruben 4p, Miquel Angel Navarro, Pere Cabello i Josep Nicolau 2p

INFANTIL FEMEN√ć

Pollen√ßa 39 – PARC CAF√ą 42

Despr√©s de varis amistosos en derrota tocava arribar la primera vict√≤ria i aix√≠ va ser. Aquest equip est√† format¬†en la seva majoria per jugadores de primer any (10)¬†per tant inexpertes en pilota grossa i cistelles altes aix√≠ que jugar a la categoria P1 √©s tot un repte. El partit¬†va ser igualat¬†i poc vist√≥s fins al descans: 17 a 14 local. ¬†Al tercer quart ens pos√†rem les piles i s‚Äôaconsegu√≠ capgirar el marcador, aquesta din√†mica es va mantenir al principi del quart quart arribant a un m√†xim¬†avantatge de 12 punts. La relaxaci√≥ i una cistella en ‚Äúpr√≤pia puerta‚ÄĚ va fer que al final es pat√≠s m√©s del necessari.

Jugaren: Isa, Patri, Cova 7, Cris 2, Aysha 1, Aina 4, Àngels 10, Neus, Xisca, Marina 1, Cata 6 i Joana 11.

INFANTIL MASCUL√ć P3

ALAVENGA.COM 53 ‚Äď J. MARIANA 2

Debut c√≤mode de l‚Äôequip infantil P3 que no tingueren rival sobre la pista. En el descans el marcador reflexava un aventatge de 47 punts de difer√®ncia per els felanitxers (49 ‚Äď 2) i en els primers minuts del 3r quart tencaren el marcador amb un 53 ‚Äď 2.

Jugaren: Biel Monserrat, Miquel Barceló 12p, marino 5p, Ginés 4p, Xisco Barceló 9p, Sebastià Grimalr 4p, Ramon Angosto 9p, Jaume Amengual 14p, Jordi López 8p i Jaume Serra 13p.

Informa: Deporte Balear fuente:  Juan capo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com