ALAIOR MENORCARENTALS.COM COINGA Vs BC RIVER ANDORRA

27 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

 Alaior Menorcarentals

Demà divendres a les 21 h. últim partit de la primera volta al poliesportiu municipal, el nostre rival el RIVER ANDORRA, equip que es troba classificat en 6 posició amb 4 victòries i 5 derrotes, l’ALAIOR MENORACARENTALS.COM COINGA novè amb una victòria menys, que en cas de victòria serviria per igualar al RIVER ANDORRA en la classificació, d’aquí la importància del partit i la petició des del club per tal que assisteixin tots els socis i que a més vinguin acompanyats ja que l’acompanyant té l’entrada gratis.

Per conèixer com és el RIVER ANDORRA hem demanat l’opinió del nostre entrenador FELIX ALONSO.

Felix, explica’ns com són i quins jugadors té l’ANDORRA
Andorra té un bon equip, especialment el seu cinc titular que és de molta qualitat. Zamora, PIGRAM, Drame, Matalí i Wolfram.
Zamora a més de dirigir té capacitat d’anotació, pot penetrar i té un bon tir de tres punts. PIGRAM és un jugador molt perillós si agafa una ratxa, especialment de tres punts. Drame és desequilibrant quan juga al tres, tant al pal baix com en el rebot ofensiu. Matalí, és sens dubte el millor quatre nacional de la competició, fa de tot i gairebé sempre bé. I Wolfram és un jugador de molta qualitat i experiència. Amb prou recursos en atac i amb un excel.lent tir de mitja distància, fins i tot de tres punts.
Des de la banqueta, surten Manel Nuñez, que pot alternar les posicions de base i escorta. Olcina, un molt bon tirador de tres punts. Bottiroli, que juga més com a quatre i gairebé sempre per tirar i Casals, un cinc veterà, molt gros, difícil d’aturar prop de la pintura.

Quin tipus de partit t’esperes que veurem?.
Un partit llarg, de molta lectura de joc. Ells plantegen diferents tipus de defenses que hem d’estar preparats per atacar. Serà important saber si Matalí està en condicions de jugar ja que és molt important en la seva estructura.

Quines són les claus per guanyar?.
Mostrar un alt nivell d’intensitat defensiva i controlar el rebot, primer perquè és un aspecte on ells fan mal, i segon perquè ens permetrà córrer.
Tenen dificultats en el balanç i és una cosa que hem d’aprofitar.
A més d’això hem d’estar atents a les possibles ratxes de PIGRAM.

Alaior, 26 de Novembre de 2.009

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com