1 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Gran victòria del primera autonòmica masculina dins la pista del Molinar

INMP3: Alavenga.com 69 – Molinar 50

INF: Parc Cafè 46 – Jovent 32

MOLINAR    66

CAS VILLAFRANQUER 73

Partit de clar pronòstic local i, per a més “inri” a l´hora del Barça – Madrid, així que, de cap a Palma, un poc resignats i a veure si la milloria mostrada en els darrers partits es confirmaria o per el contrari, tornariem a perdre de 15 com va passar a la primera volta.

El primers 10 minuts de partit varen ser d´equilibri total, guanyant la partida clarament les defenses als atacs 14/12 i poca cosa més que contar.

En el segon quart i entre d´altres coses gràcies a tres triples, els locals començaven a trobar els espais a la nostra defensa, i varen obrir una encletxa al marcador, ja que els nostres habituals problemes amb atac estàtic, hem d´afegir que tampoc estàvem molt encertats a l´hora de tirar els tirs lliures. 33/24. La cosa no pintava massa (gens) bé.

Al tercer quart, canvi de defensa, i al manco aconseguim rompre la seva ratxa i encara que no remontam punts al marcador, noltros aconseguim anotar en mes facilitat gràcies a una millor sortida de contraatac i lectura del joc estàtic. Al final del quart, parcial per noltros, encara que de poc, però les sensacions ja eren una mica diferents 50/43.

Al darrer quart va ser quant de veritat varem ofegar l´atac de l´equip palmesà i encara que els aconseguiren 16 punts varem provocar moltes de precipitacions que varem saber aprofitar amb ràpids contraatacs molt ben acabats per en Lluis i T.Adrover, i si a n´això li afegim que en Jaime va trobar el seu millor joc convertint 8 punts als darrers 5 minuts, tenim un parcial enorme i definitiu de 16/30 que ens dona una treballada victòria per 66/73.

Anotaren: Lluis 24 punts i 10 faltes rebudes, Jaime 15, Marc Sansó 11, T.Adrover Serra 9, Simó 6, Marc Soto 4, Santi 2, Albons 2

VOIPIMÍNIC.COM 69-CAPDEPERA 32

Partit en divendres, abans de sa festa semàfor, tots els colors estaven apunt.

El encontre va començar un poc travat, estàvem poc encertades en atac, les del Escolar, jugaven dur en defensa, en realitat ho feren tot el partit, això en abocar a un joc lent, contra la zona visitant, tan sols l’encert de sa Sebas, ens va mantenir dins el partit, al final del quart un ajustat 12-11.

En reprendre el joc tot pareixia anar igual, però poc a poc la nostra defensa s’enfortia, pressionant a les contràries, fent que el seu encert baixàs, a l’hora, la millora en defensa ens fer aconseguir un parell de contraatacs, amb cistelles fàcils la diferència a favor nostre, creixia. Els triples, absents fins a llavors, varen aparèixer, arreglant l’atac estàtic, al final 30-20.

En el tercer, les coses seguiren el guió que ja es jugava, continuàrem ampliant la diferència, assumint els mateixos rols en el joc, si més no, milloràvem poc a poc en defensa, deixant a les contràries en tan sols 8p., el marcador al final reflectia un més que suficient 47-28.

En el darrer quart, varem arrasar, l’arborament del vaixell del Escolar, deixant una nau sens timó, a la mercè dels nostres contraatacs, que venien de robar pilotes i controlar el rebot, el darrer parcial del partit un 14-0, serveix per explicar la situació .

Destacar la força en el rebot de na Gadjeto Marga, acompanyada per n’Elena i na Sebas,

La bona direcció de na Cate i n’Aina, el treball de tot l’equip en defensa.

Cate 12p.,Maria Adrover 7p., Aina 9p., Nuria 2p, Elena 2p., Maria Sànchez 9p, Sebastiana 13p., Margalideta 6p., Maria Barceló 10p.

CRONICA JUNIOR PARCAFE

PARCAFE 51-71

Derrota en un partit important, del qual s’esperava més. Un tercer quart molt dolent amb grans impressicions en atac i horrible balança defensiu que propicià un parcial de 9-22 determinaren una derrota en el partit on alguns jugadors encara pensaven en la festa “semàfor” del dia anterior.

Tot i això els felanitxers tenien en els 20 primers minuts el partit controlat amb uns petita ventage per part de l’equip visitant. I també podem dir que el moment més intens de joc del felanitxers fou en els darrers 7 minuts on amb una bona pressió que fa fer tornar nervisosos novament a l’equip de l’Arenal.

Jugaren: Sebastià 5, Toni 2, Bernat 3, Xavier 3, Sacares 8, Pere A, Jordi B 9, Ramon 4, Arnau 7, Jordi S 3, M Rigo 8.

INSTALACIONES CALA MURADA 78- JOVENT TREN DE SOLLER 64

Res feia pensar que el partit seria tant complicat com va ser, i es que els jugadors felanitxers sortiren molt relaxats i despres de 5 minuts es trobaren amb un 2-12 en contra, i a mes jugaven com amb els braços baixos, poca intensitat en defensa i acaramullats en atac. Però ni els canvis ni elstemps morts els influiren positivament, sino que es deicaren cada un d’ells a fer la guerra arem al descans amb un 31-44, que ens feia molt mal. Al vestuari s’intentaren posar claretat a les idees que tenim i el basket que feim, així sortiren a jugar com un equip, que és el que som, i poc a poc anarem remontant fent uns bons parcials a aquests quarts de 21-13 i 26-7, això ens duguè a la victòria final.

Destacar:

– l’excel-lent actuació de Tià Roig no nomes estadísticament (4 faltes rebudes, 15 rebots, 4 pilotes ro, 4 assistències i 9 punts), sino per la feina defensiva realitzada

– el joc colectiu d’equip dels darrers quarts

Millorar:

– el relax, la falta de ganes, la intensitat , no se que dir-li, quan estam jugant un partit, i també els entrenaments

– el rebot defensiu

Anotadors:

M.A Navarro 6p, Pere 3p, Rafel 13p, Ruben 1p, Juan 4 p, Muntaner 9p, Bernat 6p, Joan Aznar 11p, Antich 12p i Tià barceló 4p

INFANTIL MASCULÍ P3

Malgrat de la victòria les sensacions de desprès del partit eren com si el resultat fos a l’inversa, ja que en tot el que va durar al partit semblava com si estiguéssim adormits, ens faltava una mica de concentració en atac que ens ajudes a trobar les millors ocasions de tir i saber donar els passes en el moment adequat i una mica més de nervi defensivament per aconseguir agafar algun rebot més.

En general es va veure un partit en molt poca intensitat per part del dos equips.

Jugaren: Biel 2p, Miquel, Marino 2p, Ginés 2p, Xisco 20p, Sebastià 8p, Ramon 7p, Jaume Amengual 25p, Jordi i Jaume Serra 3p.

INFANTIL FEMENÍ

PARC CAFÈ 46 – JOVENT 32

Es rebia al segon classificat que a més era el millor equip defensiu de la categoria. La consigna era estar concentrades al 100% durant tot el partit i intentar mantenir una intensitat defensiva alta per contrarestar el seu major físic. Al primer quart gràcies a aquesta concentració es va aconseguir un 4 de 4 en tirs lliures, un triple i quatre cistelles que posaven el marcador en un esperançador 15 a 6.

Al segon quart baixàrem molt en efectivitat i claretat d’idees ofensives, així que el partit es va igualar al 19 – 14 del descans.

Al tercer quart poguèrem veure el que realment pot esser aquest equip, gran intensitat defensiva i varietat en el joc ofensiu. 32 a 18 al final d’aquest quart.

Els darrers deu minuts començaren amb un arrollador 10 a 2 que sentenciava definitivament el partit 42 a 20. Sols la rotació de banqueta dels darrers 5 minuts i la baixada lògica d’intensitat va fer que es maquillés una mica el resultat final: 46 a 32.

Cal donar l’enhorabona al grup ja que amb aquest nivell a que es va jugar demostra que s’està pel bon camí.

Hem de destacar positivament l’evolució de Noelia (6 rebots i 7 pilotes robades) i Neus (4 rebots i 3 pilotes robades en 10 minuts) així com negativament la lessió de Joana que esperam que es recuperi prest.

Jugaren: Cata 2, Carol, Isa, Cris 2, Aysha 4, Aina, Angels 12, Neus 2, Marina, Noelia 2, Maria 22 i Joana.