Crònica empreses 25_11_2009

1 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Joan Capó 64 – Muro 52Logo empreses

Ja ho diuen “entrenador nuevo, victoria segura”. I així va esser, ja que fou en Miquel Perelló qui feu els canvis aquest cop i dirigi el partit. La primera meitat fou igualada, arribant al descans amb un marcador de 28-27. El tercer quart, les coses no sortien així com voliem arribant al darrer quart 40-46. Però un canvi de defensa i l’arribada d’en Marcel, capgirà el marcador amb un parcial de 24 a 6 al darrer quart, deixant el marcador final amb 12 punts al nostre favor.

Destacar:

• Les dobles figures d’en Miquel “Kasun ” Bauza amb 21 rebots i 19 punts.
  • El debut d’en Xisco Mari i d’en Rafel Amengual a l’equip.
  • Els 12 punts i les 6 assistències d’en T.Gómez
  • La defensa dels nostres bases M.Perelló i Batman amb 5 pilotes robades per hom.