Giro inesperado en el C.F.Soller

11 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente

C.F. SOLLER

Gir inesperat
Ahir horabaixa era la data assenyalada per a que na Marga Sánchez presentàs la dimissió com a Presidenta del CF Sóller. Semblava que s’havia arribat a un acord per a que se fes càrrec del Club fins a finals de temporada una gestora en la que formaven part pesos pesats del futbol base. Tot anava en la direcció correcta quan a darrera hora els aconteixements donaren un gir inesperat i na Marga Sánchez se negà dimitir. Hi ha pel mig el tema de qui se feria càrrec del deute i el grup que volia entrar parlà de fer una auditoria.

Se preparen actes de protesta
Els jugadors del Sóller, que pensaven que tot estava solucionat “s’enfilaven per les parets” i tenen pensat fer un acte de protesta el proper diumenge abans del partit contra l’Andratx. Si això no fos suficient i no se produís un canvi al capdavant de la Directica, s’ha pres la decissió de no presentar-se a jugar en la següent jornada en el camp del Pollença.

Informa: Deporte Balear fuente: paraulesalagespa

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com