Maria Monserrat espectacular al Campionat d’Espanya

7 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

src=»https://www.deportebalear.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/4d62d_Maria-M1-113×300.jpg» alt=»Maria M1″ width=»113″ height=»300″ />Ja tenim les notícies dels resultats i de l’actuació de Maria Monserrat al Campionat d’Espanya.

Per ara han jugat 3 partits amb dues victòries i una derrota. Sols les queda un partit el proper dissabte contra el guanyador del partit Melilla-Astúries.

Els resultats han estat:

A la fase prèvia:

  • Illes Balears 59 – Extremadura 49
  • Múrcia 63 – Illes Balears 35

I al Playoff

  • Cantàbria 46 – Illes Balears 53

Maria Monserrat ha tengut fins ara una actuació molt destacada essent en el còmput total dels tres partits la MÀXIMA ANOTADORA de l’equip balear. Les seves estadístiques són un total de 11 rebots i 23 punts jugant una mitjana de 18,25 minuts per partit.

Maria es caracteritza per la seva efectivitat en el llançament i això ho demostra amb els percentatges que té respecte al total de l’equip:

En llançament de 2 punts Maria ha fet 9/16 (56%) i l’equip 46/153 (30%)

En llançament triples Maria ha fet 1/2 (50%) i el total de l’equip és 11/50 (22%)

En tirs lliures Maria du un 2/4 (50%) i l’equip 22/63 (34%)

Enhorabona Maria i a veure si al darrer partit ho pot fer igual de bé que als anteriors.

A la següent fotografia podeu veure la fotografia completa de la sel·lecció que, com podreu observar, el segon entrenador es de sobra conegut per tots nosaltres.

seleccioinf

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com