17 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

Esporles: 37 – JC Sant Alfons Bons Acabats: 109

MINI FEMENÍ

Joan Capó 98: 39 – Santa Maria: 38

MINI MASCULÍ

Darrer partit de la primera volta i nova victòria que suposa acabar aquesta primera volta imbatuts i líders.

Feia molt de fred, així que encalentirem be per tal de que no ens donessin una sorpresa. El primer quart va ser dominat per noltros, 7-22, atacàvem be, amb equip i en defensa hi érem. Però el desastre va arribar al segon quart, on varem jugar el pitjor bàsquet de la temporada segur, els jugadors decidiren jugar tots sols i no aixecar el cap per res, encara així guanyarem el quart 16-17. El tercer, 4-20, varem jugar un bon basquet i varem mostrar el que podíem fer i el quart quart va ser raro pels dos equips, 2-4. Els darrers quart varen tenir un clar color felanitxer amb resultats de 4-25 i 4-29.

A destacar:

• El domini a la pintura den Pere (13 rebots i 18 punts, tots de tirs dins zona), la direcció i den Miquel (8 assistències 10 rebots i 20 punts amb un sol tir fallat) i el partit den Ferran (8 rebots, 6 pilotes robades i 21 punts).
  • La primera volta realitzada per l’equip, 7 partits jugats i guanyats, 720 punts a favor 241 en contra i 102,9 punts per partit. Impressionant.

A millorar:

• El joc d’equip a certs moments del partit, a on pareixia que els jugadors no tenien companys.
  • La precipitació per treure la pilota quan mos pressionen un poquet dels jugadors mes joves.

Lliga: 13/02/2010 Esporles 37 – Bons Acabats 109 (15)

MINI FEMENÍ

Joan Capó 98: 44 – Llucmajor: 26

Partit fàcil el jugat al pavelló felanitxer. Aquest partit era molt més que un partit, es jugava el prestigi de l’entrenadora i l’única opció era guanyar.

Al principi del partit es veia un cert adormiment per part de les Felanitxeres a més teníem una baixa important, na Maria Monserrat.

Poc a poc ens vam espavilar però també van anar arribant les lesions: n’Andrea a principis del 6è quart va haver d’abandonar la pista per un cop fort al genoll i na Magda al tercer quart, i això que en 12 minuts ja havia anotat 8 punts i havia agafat 8 rebots. Però bé, tot i les baixes les postres jugadores van lluitar i demostrar que volien guanyar. Finalment un marcador de 44 a 26 ens atorgava la victòria.

Destacar:

• La feina d’equip, ja que totes les jugadores van aportar per suplir les baixes.
  • La feina en defensa, especialment de n’Andrea i na Cater amb 9 i 5 pilotes robades respectivament.

Millorar:

• Les entrades en contraatac.
  • El tir estàtic i el tir lliure.
  • L’atac organitzat.

Jugaren: Ana (4p.), Gema (3p.), Cata M. (11p.), Júlia (2 p.), Mònica, Andrea (9 p.), Cater B. (7 p.), Núria i Magda (8 p.).

Lliga: 13/02/10 Mini Femení Joan Capó 98 44 – Llucmajor 26 (1)

* Esmentar també que dimarts passat vam jugar un partit ajornat a Alcúdia. El resultat fou una victòria de 28 a 61 punts.

Lliga: 02/02/10 Alcúdia 28 – Mini Femení Joan Capó 98 61 (0)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó