Crònica empreses 16/03/2010

17 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Logo empreses

La Caixa 70 – Joan Capó 72
Al final després d’un bon partit, quasi deixam escapar la victòria…

Ens enfrontavem contra un rival, a priori més fluix que nosaltres. I així fou, durant pràcticament tot el partit, gràcies al domini del rebot, el nostres jugadors interiors anotaren amb certa facilitat. Així doncs, arribarem al descans amb un marcador de 24-34. El tercer quart mantengurem la diferència en el marcador, però en el darrer quart, després de distanciar-mos 15 punts (47-62), ens vegurem sorpresos, a base de triples per part dels rivals, pilotes perdudes i precipitacions, i encaixarem un parcial de 23-8. A falta de 2s per acabar el partit, el jugador “Last Minute” rebé falta personal i anotà els 2 tirs lliures (encara que bastava ficar el primer i tirar el segon a fallar…). Així doncs el rival tingué la posibilitat d’empatar o guanyar el partit, però no l’aprofità.

Destacar el gran partit d’en Gaspar amb 17 punts, el domini dins la pintura dels nostres pivots (Arseni i Kasun) i l’encert en els tirs lliures (19 de 24).

Jugaren: Xisco Marí 4p, T.Gómez 11p, Josep, Tòfol 4p, Rafel, Batman, Arseni 6p, Xisco Mas 9p, Kasun 21p, Jotavi i Gaspar 17p.

L’estadillo aquí:

Lliga: 16/03/2010 La Caixa 70 – Joan Capó 72 (2)
Compartir/Salvar

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com