Crònica setmana 19/03/2010

20 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

2AUMB: Alcudia 54- Unicmall 71

2AUMB: ALCUDIA 54-UNICMALL 71

Victòria còmode davant un equip que per diferents circumstànscies es presentà en tan sols 5 jugador. Tot i això els primers 10 minuts foren per l’equip local els quals imposaren un ritme lent i cansat que ens dormir les idees 19-15. A partir d’aquí un canvi defensiu presionant 1-1-1-1-1 va fer desxondí els felanitxers, canviaren el ritme i es començà a defensar i córrer un poc més, parcial de 5-15, 24-30 al descans.

Novament un tercer quart intens va rompre definitivament el marcador 13-23. En el darrer es tornaren a igular les forces 17-18, però en cap moment perillà la victòria.

Destacam el bon partit del junior Sacares, 14 punts i com no, d’en Cesar 17 rebots i 15 punts, els mateixos que en PJ Fullana i a més, els podem afegir 6 i 7 assistències respectivament.  Aaaaa i en Morei també va superar la desena de punts, per tant 4 jugadors feren 10 punts o més, fet important com equip.

Torneig Serra 19/03/2010 Alcudia 54- Unicmall 71 (0)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó