El bàsquet torna al carrer

14 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Avui s’ha presentat la tercera edició del Torneig de Bàquet 3 x 3 Ciutat de Palma –Trofeu El Corte Ingles.

El torneig, se celebrarà en el Passeig del Born de Palma el dissabte 19 i diumenge 20 de juny a partir de les 10 del matí.

La Federació Balear de Bàsquet i Unisport Consulting, organitzadores de l’esdeveniment, esperen gran participació en aquesta tercera edició. Per això, el passeig palmesà comptarà amb quatre pistes de joc, circuit d’habilitats, zona de jocs, estands amb informació de tots els campus de bàsquet per aquest estiu, entre d’altres activitats.

En aquesta edició, els cadets i els juniors de primer any tindran una motivació extra. L’equip que guanyi el 3×3 Ciutat de Palma –Trofeu El Corte Ingles competirà, en representació de la Federació Balear de Bàsquet, per accedir a la final nacional i acompanyar a la selecció als Jocs Olímpics de la Joventut de Singapur.

A l’acte de presentació han estat presents el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, la consellera d’esports del Consell de Mallorca, Josefina Ramis, el president de la Federació Balear de Bàsquet, Jaume Estarellas i el responsable de Relacions Externes de El Corte Ingles, Antonio Sánchez, entre d’altres patrocinadors i col·laboradors.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com