Ajornada de nou la diada del Criterium dels 2 anys

17 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El programa previst s’ha suspès per les males condicions meteorològiques i la carrera del Criterium s’ajorna al proper diumenge, 24 d’octubre

Per segona vegada en menys d’una setmana, les males condicions meteorològiques han obligat a ajornar el Criterium dels 2 anys-Diario de Mallorca. La direcció de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) ha valorat a primera hora d’avui horabaixa l’estat de la pista després de les pluges caigudes i ha acordat suspendre de  bellnou la jornada hípica i ajornar al proper diumenge, 24 d’octubre, la celebració del Criterium. Aquesta carrera comptava amb 11 participants, poltres de la generació U, de la qual havia de sortir el primer classificat pel Gran Premi Nacional 2011 a celebrar al maig de l’any vinent.

Així idò, la cursa del Criterium dels 2 anys-Diario de Mallorca es correrà el proper diumenge, 24 d’octubre, emperò no així la resta de carreres que es tenien programades per a la jornada d’avui, que queden suspeses.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com