JUVENILS B. COPA. FERRE 0 – ALAIOR 2.

24 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Partit acceptable el que han fet avui els juvenils b tot i sa derrota davant s’Alaior, en un partit que ha estat mes igualat del que diu es marcador principalment a sa primera part, ja que es joc ha estat molt a la par, amb dos equips que han intentat dur es control des partit, amb ocasions per els dos equips, nosaltres a pilota aturada hem tingut bones opcions de marcar, els alaiorencs han fet un poste també i només una jugada desgraciada en es darrer minut del primer temps ha fet que els visitants agafessin avantatge.
També hem tingut la mala sort que en Lluc Sans s’ha fet un cop en es cap i ha tingut que ser substituit. En el segón temps hem intentat anar a cercar s’empat mentre que s’Alaior ben colocat darrera cercava es contraatac per sentenciar es partit, fins que en es minut 31 del segón temps ens han fet el defintiu 0 a 2, que ja ha estat un pes molt gran i els jugadors ja s’han resentit, tot i que han seguit lluitant fins es final, cercant algún gol que per s’esforç que hem fet mereixiem.
La setmana que ve comença la segona volta, en que rebrém al Dosa.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com