El Voley Palma CV Pòrtol s’estrena demà al Palma Arena en el segon partit de la Superlliga

29 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

El delegat de la Presidència per a l’Esport anima els jugadors a fer el millor partit contra l’Unicaja Almeria durant la presentació de la foto oficial de l’equip

El Voley Palma CV Pòrtol s’estrena demà, dissabte, a la pista del Palma Arena davant l’Unicaja Almeria. El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha aprofitat avui la presentació de la foto oficial de l’equip per animar el conjunt a fer el millor partit contra l’adversari andalús.

A la salutació hi han assistit la presidenta, Carmen Gayá, i l’entrenador de l’equip, Gilman Cao. Tant el delegat Diego González com la presidenta del club s’han mostrat satisfets de poder fer els partits i els entrenaments a la pista del Palma Arena.

El delegat Diego González ha recordat els triomfs de l’equip de voleibol com a campió de la Supercopa masculina 2008 i semifinalista de la Superlliga masculina 2008-2009.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com