Crònica provincial femení: 29/10/10

4 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Voipminic.com 60 – Deimper C. E. Campanet 33

Quarta victòria consecutiva de les “provis” que a la fi aconseguiren anotar més de 50 punts en un partit, i que van mantenir la que és, a dia d’avui, la millor defensa de la lliga amb tan sols 34 punts encaixats per partit. Des de els primers minuts agafàrem avantatge que es va anar incrementant quart rera quart. La nota negativa va ser la desqualificant a na Cata, que farà que es perdi el pròxim partit dins Montuiri.

Jugadores: Cate 13p, Cata 12p i 7 pilotes robades, Marina 9p., Mar 8p., Cati 6p., Maria Adrover 6 p . i 12 rebots, Mònica 4p. i 6 pilotes robades, Cris 2p., i Isa 6 rebots.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com